Elora B.V. | www.elora.nl | 020 - 668 36 14 | info@elora.nl

Projecten

Overzicht projecten

Amstelveen - Agripark

Aan de Noorddammerweg, in de directe omgeving van de bloemenveiling FloraHolland kan dit unieke bedrijfsverzamelgebouw van circa 153.832 m2 voor sierteelt gelieerde bedrijven worden gecreëerd.

klik hier voor meer informatie

Amstelveen - Keurmeesterstraat 1-25 (oneven) (Agripark)

Ontwikkelingsproject op een zichtlocatie aan de nieuwe N201 in Amstelveen. De locatie is bestemd voor industrie en kan daarmee huisvesting bieden aan uiteenlopende bedrijven. Aangezien de bouw van het project nog moet beginnen kan uw ruimte geheel aangepast worden naar uw eigen wensen.

klik hier voor meer informatie

Amstelveen - Noorddammerweg 101 (ontwikkelingsgrond met bebouwing)

Een object met vele mogelijkheden, gelegen aan de Noorddammerweg in Amstelveen. Een kavel van 40.330 m2, te koop met of zonder bebouwing en in de directe omgeving van de bloemenveiling FloraHolland.

Klik hier voor meer informatie

De Kwakel - Poelweg 44A

In de Kwakel zijn wij gestart met een uniek project voor het huisvesten van arbeidsmigranten. Er zullen meerdere logiesgebouwen worden neergezet, waarvan de eerste al is geopend. De logiesgebouw kunnen worden voorzien van gezamelijke slaapkamers met separate douche- en toiletvoorzieningen, een centrale keuken en een centrale recreative verblijfsruimte, maar kunnen ook bestaan uit zelfstandige woonunits incl. douche, toilet en keuken. 

klik hier voor meer informatie

Delft - Antonia Veerstraat 1-15 (VERKOCHT)

Aan de Antonia Veerstraat zijn we bezig een uniek project te realiseren. Het pand zal in de komende jaren worden omgebouwd tot short stay studentenwoning. De omgevingsvergunning van de verbouw is inmiddels verleend! 

klik hier voor meer informatie

Enkhuizen - Verlaat 20

Dit is een unieke kans om een nieuw te bouwen garagebox te kopen in de binnenstad van Enkhuizen. Op het perceel van voormalig taxibedrijf Kok zullen een 15-tal garageboxen gerealiseerd worden.

klik hier voor meer informatie

Haarlem - Droste wonen

Het historische Droste-terrein aan het Spaarne in Haarlem wordt een nieuw centrum van eigentijds wonen en werken, met in totaal zo'n 220 woningen.

klik hier voor meer informatie

Modulaire units - Studentenhuisvesting

Modulaire units - Studentenhuisvesting

Met de modulaire units kunnen wij tijdelijke wooneenheden realiseren en beheren. De wooneenheden zijn ideaal voor jongen en studenten.

klik hier voor meer informatie

Zeeburgerpad 94
1019 AD Amsterdam
Telefoon
KvK
020 668 36 14
33234799
E-mail
Internet
info@elora.nl
www.elora.nl
BTW-nummer
IBAN
NL8029.33.397.B.01
NL59RABO0330202707
Disclaimer
Sitemap
powered by WEBSOLVE